Webshop Pluktuin Amstelveen

Hieronder vind je een selectie boeketten die wij voor je hebben samengesteld. Wij werken uitsluitende met dagverse bloemen. Het bijzondere aan ons is dat wij een deel van ons assortiment zelf kweken.Wij gebruiken hiervoor ons eigen bloemenzaad en telen gifvrij en gebruiken daarbij geen kunstmatige middelen zoals kunstmest en gas verwarmde kassen. Dit levert mooie sterke bloemen op die op een natuurlijke manier zijn gegroeid en die je niet overal vindt. De rest van onze bloemen komen zoveel mogelijk van lokale kwekers. In 2023 hebben wij bij de Awards voor Duurzaamheid in de landelijke categorie overig de tweede prijs gewonnen! 

Vind je het boeket van je keuze er niet tussen of heb je andere wensen neem dan gerust contact op met 06 490 900 51 of 06 204 345 41.

Bestellingen geplaatst voor 13:00 uur worden nog dezelfde dag bezorgd. Wij bezorgen zelf in Amstelveen, Uithoorn, de Kwakel en Hoofddorp. De boeketten voor de rest van de wereld worden via Euro Florist gemaakt en bezorgd door lokale vak bloemisten. Dit zijn allemaal gediplomeerde bloemisten met liefde voor bloemen.

Dus aarzel niet en verras eens een verre vriend of die jarige collega.

Wij helpen je graag.