Van alles te doen

De Pluktuin Amstelveen

Ooit een rozenkwekerij, maar nu onze prachtige pluktuin. Sinds 2000 zijn wij bezig om bezoekers de leukste bloemenervaring te geven. Of het nu zelf plukken in de pluktuin is, zittend met een drankje en een hapje in onze siertuin, of deelnemen aan 1 van onze bloemenworkshops, wij willen dat jij met een glimlach en armen vol bloemen weer naar huis gaat.

De tuin in 4 seizoenen

Het hele jaar is de pluktuin de moeite waard om te bezoeken. De lentebloeiers die weer voor wat fleurigheid in huis zorgen, zomers die niet op kunnen met een overdaad aan bont gekleurde bloemen, het frisse najaar vol met gezelligheden, en in de winter halen we de groensfeer gewoon naar binnen met de mooiste planten, kransen en natuurlijk ons kerstaanbod! 

Hoe werkt het?

Je krijgt van ons een knipschaartje en een emmer met water en kunt dan zelf de pluktuin in. We hebben een stuk land buiten en een gedeelte overdekt in de kas. Met goed of slecht weer, je kunt bij ons altijd terecht.

Daarnaast hebben wij ook seizoenbloeiers die je met bol en al uit de grond mag trekken. Leuk om deze bollen dan te bewaren en volgend jaar in jouw eigen tuin te planten, dubbel genieten! Dit doen wij bijvoorbeeld met onze tulpen, maar ook met de gladiolen.

Voor € 12,50 pluk je ongeveer 15 stelen. Hiermee heb je een flinke vaas vol. Je kunt natuurlijk altijd meer plukken, dan betaal je een meerprijs. Ook hebben wij het hele jaar door nog bijzondere losse bloemen binnen staan, die worden per stuk verkocht.

m2 Pluk Plezier
0
Seizoenen
0
Soorten en kleuren
0

Voor ieder wat

Bloemen zijn voor iedereen! Of je nu graag in een bloementuin zit, zelf een boeket plukt, een creatieve workshop volgt of je partijtje bij ons in de tuin viert, wij hebben voor jong en oud van alles te doen.

Ons assortiment

In het voorjaar kun je bij ons terecht voor tuinplanten, narcissen en tulpen, daarna begint de tuin steeds meer vorm te krijgen en bloeien als eerste de pioenrozen, alliums en duizendschonen. De zomer kan niet op met een grote keus aan bloemen uiteenlopend van zinnea’s tot cosmea, goudsbloemen, zonnebloemen en nog veel meer. Ook hebben wij dan de mooiste bloemen om te kunnen drogen, wat dacht je bijvoorbeeld van strobloemen, statice en physalis. Richting het najaar blijven de dahlia’s, gladiolen, herfstasters en cosmea nog even staan waarna wij het land weer leeg halen en voorbereiden voor weer een nieuw bloemenjaar. Het hele jaar door kun je wel terecht voor de mooiste boeketten. Wij halen onze bloemen zoveel mogelijk uit eigen tuin, maar vullen waar nodig aan met de mooiste bloemen van lokale kwekers. Al onze bloemen zijn biologisch en gifvrij gekweekt!

Bloemen Webshop

De boeketten voor de directe omgeving maken wij zelf (wij bezorgen zelf binnen een straal van 10 km) de boeketten voor de rest van de wereld worden gemaakt en bezorgd door lokale vak bloemisten. Dit zijn allemaal gediplomeerde bloemisten met liefde voor bloemen.

Dus aarzel niet en verras eens een verre vriend of die jarige collega, Wij helpen je graag!

ACTIVITEITEN, WORKSHOPS & ARRANGEMENTEN

Bij Pluktuin Amstelveen is in alle
seizoenen van alles te doen!