DAAR IS HET GOED TOEVEN

De Theetuin

In onze theetuin is het goed toeven. Onder het genot van één van onze vele soorten losse thee of een heerlijke cappuccino zit je heerlijk in onze prachtige siertuin. Natuurlijk hebben wij daar een lekker appeltaartje of een zelfgebakken seizoen cake bij.

Kinderen hoeven zich in de theetuin niet te vervelen want zij kunnen zich vermaken op de glijbaan, zandbak of op het speelkasteel.

Iets te vieren?

Ook daarvoor is onze theetuin een ideale locatie. Een familie reünie, teamuitje, verjaardag, babyshower of een bruiloft alles is mogelijk voor groepen tot 50 personen.

Zie je het al voor je? Een heerlijk ontspannen feest in een prachtige tuin. Jij hebt alle aandacht voor je gasten en wij verzorgen de drankjes en hapjes. Natuurlijk geheel naar jouw wensen zoals vooraf besproken.

Theetuin feestelijke tafel
Pluktuin theetuin High tea brownie
Pluktuin Theetuin Appeltaart
Theetuin Kinderfeestje
Een paar suggesties!

Hightea
De high tea is een heerlijk moment om te ontspannen, bij te praten en te genieten van de lekkerste thee met hartige en zoete hapjes zoals rijkelijk belegde sandwiches, zalmrolletjes, scones met huisgemaakte jam. Bij de high tea kan onbeperkt thee gedronken worden met keuze uit verschillende verfijnde thee melanges met de klinkende namen: Good Vibrations, Oh Happy Day, Amsterdam blend en nog veel meer. De High Tea wordt uitgeserveerd in ons atelier of buiten in de pluktuin op bloemig aangeklede tafels.   

High tea bestaat uit  4 zoete en 4 hartige hapjes
Prijs: €22.50 per persoon. (vanaf 4 personen)
reserveren is verplicht

 

Mezze
Mezze zijn kleine gerechtjes uit de mediterrane keuken. Het is te vergelijken met de Spaanse tapas maar dan met Turkse en Griekse invloeden. Verreweg de meeste Mezze gerechten zijn vegetarisch en worden gegeten met ovenvers Turks brood. Mezze zijn niet alleen heerlijk maar zien er ook prachtig uit. Met een rijk gevuld Mezze buffet steelt u de show al voor er één hap gegeten is.

BBQ
Wat past er beter bij een zwoele zomeravond dan een gezellige BBQ in onze theetuin. Maak een keuze uit ons menu van diverse vlees, vis en vegetarische gerechten. Natuurlijk aangevuld met heerlijke salades en diverse side dishes zoals gepofte aardappel en maïskolven.

Combi BBQ Mezze
Wil je echt iets speciaals? Maak dan een combinatie van een BBQ en een mezzebuffet. Een goede afwisseling van vlees en vis met de subtiele vegetarische mezze gerechtjes.

tip: combineer een bloemenworkshop met een mezze of BBQ arrangement. Eerst lekker struinen door de tuin om bloemen te verzamelen. Daarna aan de slag met het maken van een handgebonden boeket en als afsluiting AAN TAFEL!

Zelf een ander idee? Bel ons, dan maken we een afspraak en bespreken we je wensen.

De theetuin is geopend van april t/m oktober van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur.

Tot ziens in onze Theetuin!

Theetuin Kas
Theetuin Mezze

Theetuin