DAAR IS HET GOED TOEVEN

De Theetuin

In onze theetuin is het goed toeven. Onder het genot van één van onze vele soorten losse thee of een heerlijke cappuccino zit je heerlijk in onze prachtige siertuin. Natuurlijk hebben wij daar een lekker appeltaartje of een zelfgebakken seizoen cake bij.

Kinderen hoeven zich in de theetuin niet te vervelen want zij kunnen zich vermaken op de glijbaan, zandbak of op het speelkasteel.

Iets te vieren?

Ook daarvoor is onze theetuin een ideale locatie. Een familie reünie, teamuitje, verjaardag, babyshower of een bruiloft alles is mogelijk voor groepen tot 50 personen.

Zie je het al voor je? Een heerlijk ontspannen feest in een prachtige tuin. Jij hebt alle aandacht voor je gasten en wij verzorgen de drankjes en hapjes. Natuurlijk geheel naar jouw wensen zoals vooraf besproken.

Een paar suggesties!

Hightea

De high tea is een heerlijk moment om te ontspannen, bij te praten en te genieten van de lekkerste thee met hartige en zoete hapjes zoals rijkelijk belegde sandwiches, zalmrolletjes, scones met huisgemaakte jam. Bij de high tea kan onbeperkt thee gedronken worden met keuze uit verschillende verfijnde thee melanges met de klinkende namen: Good Vibrations, Oh Happy Day, Amsterdam blend en nog veel meer. De High Tea wordt uitgeserveerd in ons atelier of buiten in de pluktuin op bloemig aangeklede tafels.   

High tea bestaat uit  4 zoete en 4 hartige hapjes
Prijs: €22.50 per persoon. (vanaf 8 personen)
reserveren is verplicht

Mezze

Mezze zijn kleine gerechtjes uit de mediterrane keuken. Het is te vergelijken met de Spaanse tapas maar dan met Turkse en Griekse invloeden. Verreweg de meeste Mezze gerechten zijn vegetarisch en worden gegeten met ovenvers Turks brood. Mezze zijn niet alleen heerlijk maar zien er ook prachtig uit. Met een rijk gevuld Mezze buffet steelt u de show al voor er één hap gegeten is.

Bloemenpluk arrangement

Samen met vriendinnen koffie drinken met wat lekkers erbij. Daarna bloemen plukken en een workshop krijgen hoe je daar zo een fantastisch plukboeket mee kunt draaien en eindigen met een borreltje en wat lekkere hapjes. Een echte groene belevenis samen met je vriend(innen)!

Prijs 24,95 per persoon (vanaf 2 personen)

Tip

Combineer een bloemenworkshop met een mezze  arrangement. Eerst lekker struinen door de tuin om bloemen te verzamelen. Daarna aan de slag met het maken van een handgebonden boeket en als afsluiting AAN TAFEL!

Zelf een ander idee? Bel ons, dan maken we een afspraak en bespreken we je wensen.

De theetuin is geopend van april t/m oktober van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur.

Tot ziens in onze Theetuin!

ACTIVITEITEN, WORKSHOPS & ARRANGEMENTEN

Bij Pluktuin Amstelveen is in alle
seizoenen van alles te doen!