Groen workshops en meer!

WAL WIL JE GRAAG DOEN?

Workshops geven vinden wij leuk op de pluktuin. Het liefst workshops waarin we zoveel mogelijk bloemen, groen en takken verwerken die de gasten eerst zelf verzamelen uit de eigen pluktuin. Als er niet voldoende materiaal voorradig  is op de tuin kopen wij deze in bij kwekers het liefst bij ons uit de buurt: verser kan dus niet! Omdat je zelf je eigen bloemen verzameld uit de pluktuin wordt ieder arrangement uniek. Er staat altijd een voorbeeld klaar zodat je daar je inspiratie uit kan putten en natuurlijk wordt je begeleid door Anne-Marie of door een van haar medewerkers.

Naast het geven van groenworkshops zijn we dit jaar begonnen met het maken van lampen van kalebassen die door ons zelf geteeld zijn op de pluktuin de Kabak lampa! Een prachtige lamp die je na een intensieve dag workshop mee naar huis neemt.

Bij Pluktuin Amstelveen is in alle
seizoenen van alles te doen!

Activiteiten, Workshops & Arrangementen

Kerstkrans

Bij het decoreren van je huis hoort traditioneel gesproken een kerstkrans. Tijdens deze workshop kan je kiezen uit diverse mogelijkheden. Traditioneel rondom een rieten krans of anders rondom een ijzeren frame.

Bloemenkrans

Wil je leren hoe je een bloemenkrans kan maken? Je gaat dit maken van bloemen die je zelf verzamelt uit de tuin én bloemen die wij al geoogst en gedroogd hebben …

Kalebas Lamp

Met de fles kalebassen die wij zelf op de pluktuin gekweekt hebben maken wij nu onze eigen lampen … zowel staand als hangend.

Volwassenen workshops