WAL WIL JE GRAAG DOEN?

Het leukste kinderfeestje vier je bij ons in de tuin

Of je nu bloemen wilt plukken, een vaasje wilt schilderen, iets voor de vogels wilt maken, een sprookjesboom maakt of liever een spiegel mozaïekt.… misschien timmer je wel liever een robot. Bij pluktuin Amstelveen kan het allemaal. Neem contact met ons op en bespreek alle mogelijkheden of bekijk ons aanbod hieronder en reserveer direct.

De feestjes gaan altijd door, met slecht weer verplaatsen we ons naar het gezellige atelier of we duiken de kas in. De pluktuin is een speelparadijs voor kinderen, het is hier groot genoeg om lekker rond te ravotten, van de glijbaan af te glijden of in het speelkasteel te klimmen.

Hoe werkt het?

Alle feestjes zijn € 14,50 per kind. Deze prijs is inclusief de workshop, al het materiaal, limonade, een zakje chips en 1 kop koffie/thee voor de begeleiders. Daarnaast kunnen alle feestjes uitgebreid worden met extra snacks, denk bijvoorbeeld aan een lekkere hotdog, pannenkoeken of cup cakes versieren of neem je eigen taart mee. Vraag naar onze mogelijkheden. Een kinderfeestje duurt ongeveer 2 uur.

Je kan weer een kinderfeestje boeken in de Pluktuin! Als je toch liever het thuis wilt vieren ivm  het corona virus kan je complete knutselpakketten bestellen zodat je het kinderfeestje thuis kan organiseren! bestel hier!

Bij Pluktuin Amstelveen is in alle
seizoenen van alles te doen!

Activiteiten, Workshops & Arrangementen

Bloemenvaas

De topper van de Pluktuin! Vazen schilderen – Bloemen plukken – Vaas vullen met zelf gekozen & geplukte bloemen. Kan het nog leuker?

Kerstknutsels maken

Kerstknutsel kinderfeestje. Tijdens dit feestje vul je een (onbreekbare) kerstbal en maak je een prachtige papieren kerstster voor in je kamer.

Kerststukje maken

Leuk om neer te zetten in je eigen kamer maar ook leuk om als kerstcadeau weg te geven! Ook als DIY-thuispakket te bestellen via de webshop!

Porselein schilderen

Hoe leuk is dat om thuis (chocolade) melk uit een door jezelf beschilderde mok te drinken en iets lekkers erbij te eten van een bijpassend bordje?

Sprookjesboompje

Het sprookjesboompje is een kleurrijk fantasie boompje gemaakt van echte en gekleurde blaadjes, paddestoeltjes, gedroogde sinaasappel en limoen schijfjes …

Windlichtje

Een prachtig geschilderd tuinpaneel wat je ook nog kan mozaïeken! Met een dik aluminium draad wordt het windlichtje aan het paneel bevestigd.

Robotje timmeren

Timmer zelf een robotje in elkaar. We werken met allerlei soorten afvalmateriaal zoals kroondoppen, elektriciteitsdraad, hout, schroeven, …

Mozaïek

Mozaïeken met kleurrijke steentjes en andere plakmaterialen. Je kan kiezen uit een vlinder, race auto, dino of robot. Natuurlijk neem je je mozaïek kunstwerk …

Kinderen activiteiten