Wat wil je graag doen?

Groen workshops en meer!

Workshops geven vinden wij leuk op de pluktuin. Het liefst workshops waarin we zoveel mogelijk bloemen, groen en takken verwerken die de gasten eerst zelf verzamelen uit de eigen pluktuin. Als er niet voldoende materiaal voorradig  is op de tuin kopen wij deze in bij kwekers het liefst bij ons uit de buurt: verser kan dus niet! Omdat je zelf je eigen bloemen verzamelt uit de pluktuin wordt ieder arrangement uniek.

Je kunt gebruik maken van onderstaand formulier om een reservering voor een workshop aan te vragen. Wij nemen na ontvangst zo snel mogelijk contact met je op.

Voor jouw informatie: het email adres wat je achterlaat bij het reserveren van een activiteit gebruiken wij uitsluitend bij het versturen van onze nieuwsbrieven ten behoeve van activiteiten en nieuws van Pluktuin Amstelveen.  

Extra info:

  • Geef duidelijk aan bij aanmelding welke workshop je wilt volgen zodat we het goed kunnen voorbereiden
  • Workshopprijs is inclusief een pauze met koffie/thee en wat lekkers
  • Annulering: Vindt de annulering plaats binnen één week dan zijn we genoodzaakt om 50% van de afgesproken prijs in rekening te brengen. Bij annulering binnen twee dagen brengen we 80% van de afgesproken prijs in rekening.
  • Workshops kunnen óók op locatie, op iedere gewenste datum, zowel overdag als ’s avonds,  gegeven worden voor bijvoorbeeld personeelsverenigingen of clubs

Voor reserveringen en of meer informatie over bovenstaande neem contact op met Anne-Marie Fontijn en bel 06-20434541.