Van Kalebas naar lamp!

Ik heb zelf al jaren een kabak lampa (kalebaslamp) in mijn slaapkamer hangen, ooit meegenomen uit Turkije, en ik ben er nog steeds verliefd op! Deze liefde kan ik nu delen met jullie want met de fles kalebassen die wij zelf op de pluktuin gekweekt hebben maak ik nu mijn eigen lampen… zowel staand als hangend. Het is een inspirerende cursus waarbij je eerst gaat ontwerpen (we hebben voldoende voorbeelden), en daarna boren. Je hoeft niets mee te nemen voor alle materialen is gezorgd! De lamp die je uiteindelijk mee naar huis neemt is prachtig en blijft goed.

Tafellamp of hanglamp?
Je kunt tijdens een workshop kiezen voor een tafellamp of een hanglamp.

De tafellamp wordt vastgezet op een handgemaakt voetje met een fitting (E14) en heeft een wit snoer van ±150 cm met schakelaar. De kalebas is eenvoudig van het voetje te verwijderen, zodat je makkelijk het lampje kunt verwisselen. De hanglamp wordt gemaakt met een E14 fitting, wit snoer met schakelaar en stekker van ±150 cm.

Je kunt van tevoren aangeven of je een hang- of tafellamp wilt maken, maar je mag dit ook tijdens de workshop beslissen.

Deze workshop wordt alleen in de winter gegeven (januari t/m maart)

Workshop start om 10.00 uur en duurt minimaal tot 14.30. De workshop is inclusief lunch.

Maximaal 5 personen per datum.

Prijs: Tafellamp € 85,00 p/p (incl voetje)
Hanglamp: € 75,00 p/p

Prijs is inclusief koffie/thee warme appelgebak, alle materialen, gebruik van diverse gereedschappen én lunch!

In de voorbeeld lampen zie je kralen verwerkt. Dit zijn voorbeelden en doen we niet tijdens de workshop. Dit is omdat het erg moeilijk is om passende kralen te vinden. Ik kan je wel tips geven hoe je eventueel kralen thuis kan verwerken in je lamp.