Onze Agenda

Wil je alvast wat kerstsfeer in huis? Kom samen met je kind(eren) kerststukjes maken bij ons op de Pluktuin!! Scroll naar beneden voor meer info.

Informatie

Kerststukjes maken met kinderen

Kom je ook samen met je vriend(inn)en, broer of zus kerststukjes maken op de pluktuin? Hoe leuk is dat om je eigen kerststuk met echte kaars te maken. Wij hebben alle materialen en jij maakt er iets moois mee! 

Data: zaterdag 11 en zaterdag 18 decenber van 10:00 tot 16:00 uur
We zijn buiten onder ons overdekte terras aan het werk. Als je binnen even bij de kachel een pauze neemt controleren we met de corona ap.

Prijs: € 14,50 per kind (incl. limonade of warme chocomel, chips, ondergrond, oasis, 3 soorten groen, kaars, diverse bijstekers, uitleg en een verrassing van de Pluktuin.) En voor de volwassenen gratis glühwein!

 

Voorwaarden

  • Deelname geschiedt onder verantwoording van de meegekomen begeleiding
  • De kerststukjes worden buiten (onder ons afdak) gemaakt. Doe de kinderen, en je zelf, warme kleding en schoeisel aan!
  • Het maken van het kersstukje wordt zoveel mogelijk centraal uitgelegd waarna de meegekomen begeleider het kind begeleid
  • Ondanks dat er schorten beschikbaar zijn, hou er rekening mee dat de kinderen ‘vies’ kunnen worden. Doe ze daarom niet te nette, mooie kleding en schoeisel aan

En alles Corona veilig! Want de tuin is groot genoeg om je veilig langs elkaar heen te bewegen…

Volgens de huidige corona maatregelen zijn we verplicht binnen alleen zitplaatsen aan te bieden en je corona QR code te checken.